AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav notları görmek

Kahve falında sınav notları görmek

Kahve falında sınav notları görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ruhunun dinleneceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav notları gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Kahve falında sınav notu görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek amaçlarına nail olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınav notları görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sınav notlarını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak bunun farkına varacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir