AnaSayfa / Genel / Kahve falında zat türbesi görmek

Kahve falında zat türbesi görmek

Kahve falında zat türbesi görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında zat türbesi gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında zat türbesi görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, nice noksanlık içinde olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında bir zatın mezarını görmek insanların alım gücünün azalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bir zat görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında muhterem bir zat görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük zat mezarı görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Kahve falında bir zatı görmek beden sağlığının zarar göreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında zatın elini öpmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir