AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir zat görmek

Kahve falında iyi bir zat görmek

Kahve falında iyi bir zat görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir zat gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında iyi bir zat görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü zat görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalettir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir zat görmek işinde yükseleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında zad görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bir zatın mezarını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir zatın elini öpmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında zat ziyaret etmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir