AnaSayfa / Genel / Kahve falında zat kabri görmek

Kahve falında zat kabri görmek

Kahve falında zat kabri görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında zat kabri gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında zat kabri görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli zatları görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında zatın elini öpmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında önemli zat görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında önemli bir zat görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir zat görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayatın fal sahibine güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir