AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek

Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek

Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün yarıldığını gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yüzünün yarıldığını görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün yarısını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün yarısını siyah görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü yarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının yarıldığını görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir