AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı yüz görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı insanla evlenmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir