AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı insanla evlenmek

Kahve falında yaşlı insanla evlenmek

Kahve falında yaşlı insanla evlenmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, borçların hafifleyeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı insanla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı insanla evlenmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek istenen her şeye sahip olunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı erkekle evlenmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı biriyle evlenmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamla evlendiğini görmek güzel ameller işleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin evlendiğini görmek onunla yaşamını birleştireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bi adamla evlenmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında orta yaşlı bir adamla evlenmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir