AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, saygınlık elde edeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında nurlu adam görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü insanlar görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir