AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek geçiminin güçleşeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, anne baba duası alacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün yaşlandığını gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı yüz görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı misafir görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir