AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı yüz görmek

Kahve falında yaşlı yüz görmek

Kahve falında yaşlı yüz görmek pişmanlığa, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı yüz gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine inanılır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, yaşama isteğinin artacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı yüz görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir akraba görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir