AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı yüz görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın ziyaret etmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir