AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek büyük paralar kazanılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı yüz görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Kahve falında yüzün yaşlandığını görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü yaşlanmış görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın yüzü görmek hayata daha sıkı tutunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün yaşlandığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi yaşlanmış görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir