AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği yaralamak

Kahve falında köpeği yaralamak

Kahve falında köpeği yaralamak işlerine dört elle sarılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hasta olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaşamının uzun olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kararlarına saygı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği yaralamak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Kahve falında köpek yaralamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği yaralamak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan yaralamak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, keyfin bozulacağına delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kazancının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanını yaralamak herkesin takdirinin toplanacağına, halsizleşeceğine işarettir.

Kahve falında ayağını yaralamak hanenizde bolluk olacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir