AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz tüyü almak

Kahve falında yüz tüyü almak

Kahve falında yüz tüyü almak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kendi işini kuracağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüz tüyü almak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında yüzünün tüylerini almak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde tüy çıkmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında yüz tüyü almak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün tüylü olduğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yüz tüylerini almak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü tüylü görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir