AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek

Kahve falında yüzün tüylendiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzün tüylendiğini gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yüzü tüylenmek hayır duaları alınacağına, istediklerini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tüy görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde tüy olduğunu görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde tüylenme görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde beyaz tüy görmek şöhret ve itibar kazanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki tüyleri almak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün tüylendiğini görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz tüyü almak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir