AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü soymak

Kahve falında yüzünü soymak

Kahve falında yüzünü soymak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, borç ödemeye, bol kazanç ve rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü soymak gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Kahve falında yüz derisi soymak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüz derisini soymak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün derisini soymak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün derisini soymak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında yüz derisini soymak hayatının rast gitmeye başlayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yüz soymak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak özel hayatının da yolunda gideceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir