AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü makyajlı görmek

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçmişi unutup geleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü makyajlı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında makyajsız yüz görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek daima önüne bakacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir