AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajlı bir yüz görmek

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yanlış adımlar atacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında makyajlı bir yüz gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında makyajsız yüz görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak birikmiş parasının olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir