AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde makyaj görmek

Kahve falında yüzünde makyaj görmek

Kahve falında yüzünde makyaj görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi açıdan ferahlamaya, maddi anlamda çok zorlanacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde makyaj gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Kahve falında makyajsız yüz görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek eline geçen paraları tutamayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze makyaj yapmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında makyajlı yüz görmek hastalığının düzeleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir