AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajlı yüz görmek

Kahve falında makyajlı yüz görmek

Kahve falında makyajlı yüz görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, eşlerin ayrılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makyajlı yüz gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Kahve falında yüzünde makyaj görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak hayatının belli bir rutine oturacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüze makyaj yapmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makyajlı yüz görmek kötü bir habere veya tehlikeye, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü makyajlı görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında makyajsız yüz görmek gam ve keder çekmeyeceğine, yepyeni biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir