AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü delik görmek

Kahve falında yüzünü delik görmek

Kahve falında yüzünü delik görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, son model arabaya sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü delik gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünü delik görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde delik görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik çorap görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında sırtında delik görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek hem de sevdiklerinin olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir