AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında delik görmek

Kahve falında sırtında delik görmek

Kahve falında sırtında delik görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında sırtında delik gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında sırtında delik görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında baca deliği görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soba deliği görmek ödeme güçlü çekeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köstebek deliği görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delikten çıkmak aksi takdirde çok üzüleceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağını delik görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında delik görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dibi delik tencere görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir