AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde delik görmek

Kahve falında yüzünde delik görmek

Kahve falında yüzünde delik görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde delik gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Kahve falında yüzünde delik görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü delik görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında anahtar deliğinden bakmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik yumurta görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik demir para görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evde delik görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir