AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliğini temizlemek

Kahve falında göbek deliğini temizlemek

Kahve falında göbek deliğini temizlemek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Kahve falında göbek deliği temizlemek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğini temizlemek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göbek deliği görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yarasını saracağına tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında iki göbek deliği görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir