AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü değiştirmek

Kahve falında yüzünü değiştirmek

Kahve falında yüzünü değiştirmek elde bulunan imkânların artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, aksine daha da zorlaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bereketli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüzünün değiştiğini görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü değiştirmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz değiştirmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında değişen yüz görmek kendisiyle de gururlanacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir