AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünün değiştiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında değişen yüz görmek kişinin afiyette kalacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek içine büyük bir huzurun dolacağına, eskileri yâd edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü değiştirmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir