AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık yüzü değiştirmek

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sonunda mutlu olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında yastık değiştirmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında yüz yastığı görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık yüzü görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında değişen yüz görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir