AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün değiştiğini gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında değişen yüz görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüzünün değiştiğini görmek bereketli ve hayırlı olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek aşkının da kalıcı olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz değiştirmek umutsuzluk yaşanacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir