AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz değiştirmek

Kahve falında yüz değiştirmek

Kahve falında yüz değiştirmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz değiştirmek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında yüzün değiştiğini görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin yüzünün değiştiğini görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü değiştirmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünün değiştiğini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine delalettir.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzünün değiştiğini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir