AnaSayfa / Genel / Kahve falında değişen yüz görmek

Kahve falında değişen yüz görmek

Kahve falında değişen yüz görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında değişen yüz gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında eşinin yüzünün değiştiğini görmek gelirinin eksileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında yatak yüzü değiştirmek rızkının ve kazancının bol olacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yüzünü değiştirmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yorgan yüzü değiştirmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünün değiştiğini görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünün değiştiğini görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değişen yüz görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir