AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü çökmüş görmek

Kahve falında yüzünü çökmüş görmek

Kahve falında yüzünü çökmüş görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü çökmüş gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında şeytan yüzü görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güler yüz görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne makyaj yapmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında suda yüzen fare görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye yüz vermemek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir