AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzen fare görmek

Kahve falında suda yüzen fare görmek

Kahve falında suda yüzen fare görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sonra kendi işini kuracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen fare gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında suda yüzen fare görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında fareyi suda boğmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda fare görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında suda beyaz fare görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalettir.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini suda yüzerken görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında suda yüzen balık görmek hoş muhabbette olacağına, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suda yüzen birini görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir