AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü buruşuk görmek

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü buruşuk gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında yüzü buruşuk görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü buruşuk görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buruşuk domates görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buruşuk el görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında buruşuk gömlek görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buruşuk elbise görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruşuk kağıt görmek kendisini geliştireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında buruşuk etek görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir