AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, mevlit okutacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sakal çıktığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının sakal çıktığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının sakalının çıktığını görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının sakalının çıktığını görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında sakal çıktığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir