AnaSayfa / Genel / Kahve falında sir ağda yapmak

Kahve falında sir ağda yapmak

Kahve falında sir ağda yapmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sir ağda yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında sir ağda yapmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında sir ağda görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kola ağda yapmak kötülerin uzaklaştırılacağına, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna ağda yapmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kollarına ağda yapmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir