AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarına ağda yapmak

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak külfetinin ve yükünün artacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, saadetinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak tüm fırsatları değerlendireceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacağına ağda yapmak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak sorumlulukların azalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağdayla bacak almak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek önünün açık olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına inanılır.

Kahve falında kollarına ağda yapmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe ağda yapmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir