AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze allık sürmek

Kahve falında yüze allık sürmek

Kahve falında yüze allık sürmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, erken evlilik yapacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğru olanı seçeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze allık sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Kahve falında yüze allık sürmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne allık sürmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yanağına allık sürmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında allık sürmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı allık sürmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında pembe allık görmek kararlar alacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı allık görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının allık sürdüğünü görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir