AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça yumurta sürmek

Kahve falında saça yumurta sürmek

Kahve falında saça yumurta sürmek her şeyin yolunda gideceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi zararının giderileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında saça yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında saça yumurta sürmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ev taşımaya tabir olunur.

Kahve falında yüze yumurta sürmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçına kına sürmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saça ilaç sürmek her anlamda güçleneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına bal sürmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir