AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze yumurta sürmek

Kahve falında yüze yumurta sürmek

Kahve falında yüze yumurta sürmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, engellerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında yüze yumurta sürmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne yumurta sürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işaret eder.

Kahve falında saça yumurta sürmek yazgısının güzelleşeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya yumurta sürmek alım gücünü yitireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında yüze merhem sürmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir