AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne merhem sürmek

Kahve falında yüzüne merhem sürmek

Kahve falında yüzüne merhem sürmek rahat nedir öğreneceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında yüze merhem sürmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne merhem sürmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merhem sürmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında göze merhem sürmek rahata erileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında birine merhem sürmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, adının her yerde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merhem görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaraya merhem görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara merhem görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir