Kahve falında toprağı sürmek

Kahve falında toprağı sürmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında toprağı sürmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında elini toprağa sürmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak yolda araba sürmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında toprağı sürmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında iz sürmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında yüze allık sürmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacı misi sürmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli oje sürmek bol nimete kavuşacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top