AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne su sürmek

Kahve falında yüzüne su sürmek

Kahve falında yüzüne su sürmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, başarılarının katlanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne su sürmek gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne sürmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne su sürmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında yüze yumurta sürmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Kahve falında yüz maskesi sürmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında yüze maske sürmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne tuz sürmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir