AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne zeytinyağı sürmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze zeytinyağı sürmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına zeytinyağı sürmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya zeytinyağı sürmek kararlarına saygı duyulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet eder.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir