AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz maskesi sürmek

Kahve falında yüz maskesi sürmek

Kahve falında yüz maskesi sürmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, önünü açacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz maskesi sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Kahve falında yüz maskesi sürmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze maske sürmek keyfe kavuşacağına, yarasını saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske sürmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske takmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz maskesi yapmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne maske yaptırmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne maske yaptığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze maske yapmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir