AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze yeşil boya görmek

Kahve falında yüze yeşil boya görmek

Kahve falında yüze yeşil boya görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüze yeşil boya gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Kahve falında yüze yeşil boya görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyalı yüz görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü boyalı görmek geleceğin güzel olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya sürmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne boya görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze boya görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde boya görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir