AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada yüz görmek

Kahve falında aynada yüz görmek

Kahve falında aynada yüz görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında aynada yüz gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, dileklerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü aynada görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Kahve falında aynada yüzünü görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir