AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü aynada görmek

Kahve falında yüzünü aynada görmek

Kahve falında yüzünü aynada görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü aynada gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada başkasının yüzünü görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada yüzünü görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada yüz görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü aynada görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir