AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri yüzünden ağlamak

Kahve falında biri yüzünden ağlamak

Kahve falında biri yüzünden ağlamak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ağız tadına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, üzüntülerin son bulacağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Kahve falında sevgili yüzünden ağlamak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak kötü günlerin biteceğine, başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak sahip olduklarının eksileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri yüzünden ağlamak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir