AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kıl çekmek

Kahve falında yüzünden kıl çekmek

Kahve falında yüzünden kıl çekmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl koparmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işinde aranan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden kıl almak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, emeğinden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir