AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir kıl görmek

Kahve falında uzun bir kıl görmek

Kahve falında uzun bir kıl görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, gönül kapılarını açacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında uzun bir kıl gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında çok uzun kıl görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun saç kılı görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, verilen kararların geri çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kıl kesmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir